23c23a0b66a4ba0df0e4b80ed9b19db7c7c3f3c6.jpg

Св. Св. Константин и Елена

0cfe0a3439c61dccb24f4993c0a5034b2db2a286.jpg

Една дестинация, много възможности

Началото на морския туризъм в България е поставено преди повече от 110 години в Св. Св. Константин и Елена. Дестинация, съчетаваща богато историческо наследство и естествени природни богатства с модерни комплекси и висок клас услуги.

Красивите морски пейзажи, прекрасната природа и благоприятния климат са само част от причините за създаването му като първия български черноморски курорт преди повече от век.

f377565abbde1a2df60a7238c9ea0845276df008.jpg

Курортът сега

Днес той е един от най-атрактивните морски Балнео и СПА курорти в Европа. Място, където ваканцията е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове.

Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и съвременни модерни решения. Разположен само на 8 км. от морската ни столица Варна, курортът съчетава по уникален начин спокойния си неурбанизиран вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Комбинацията от минерални извори, море, пясък и вековен парк правят мястото изключително подходящо за здравословна ваканция или кратко романтично бягство.

Атракции в близост

ЛокацияДистанция от хотела
Екопарк Варна1 км
Резиденция Евксиноград3 км
Делфинариум7 км
Зоопарк Варна8 км
Държавна Опера Варна10 км
Археологически музей Варна10 км
Планетариум Варна10 км
Храмове и манастири
Манастир Св. Св. Константин и Елена600 м
Катедрален храм „Успение Богородично“10 км
Аладжа Манастир „Света Троица“8 км
СПА и Спорт
AQUAHOUSE Thermal & Beach700 м
Astor Garden Hotel500 м
Villa Chinka600 м
Тенис кортове1 км
Конна база „Виница“5 км
Ресторанти
GoldFish Restaurant200 м
MORE Beach Restaurant500 м
The Bay1 км
Villa Chinka Restaurant500 м
Monty Restaurant1 км
Винарна Евскиноград3 км

Хотели Св. Св. Константин и Елена

Кои са предимствата на хотели Св. Св. Константин и Елена?

Св. Св. Константин и Елена е най-старият курорт по родното Черноморие, свързващ се с десетилетия традиции в сферата на морския туризъм. Освен перфектната локация и отличните транспортни връзки с морската столица Варна, хотели Св. Св. Константин и Елена предоставят на своите посетители възможности за отдих и релаксация, посещение на интересни места, както и преминаване през различни процедури, свързани с балнеолечението. Ето малко повече информация за предимствата, които бихте могли да получите при залагане на хотели Св. Св. Константин и Елена:
  1. Оптимални условия за морска ваканция – oколо хотели Св. Св. Константин и Елена са налице големи и красиви плажове със златист пясък, изключително приятни за потапяне и плуване морски води, чист въздух, както и множество живописни гледки и пейзажи. Летният сезон тук се отличава с дневни темпаратури 25 – 35 градуса, идеални за правене на редовни плажове, както и прохладни нощи, които стимулират пълноценния сън и почивка.
  2. Естествени минерални извори – естествените минерални извори са огромно предимство за курорта, което прави резервирането на хотели Св. Св. Константин и Елена особено привлекателна опция за широк кръг от хора. Тук се провеждат лечения на редица заболявания, свързани със сърдечно – съдовата система, опорно – двигателния апарат, гръбначния стълб, дихателните пътища и т.н.
  3. Добри транспортни връзки – Св. Св. Константин и Елена се намира на едва 8 км северно от морската столица Варна. Подобно разположение осигурява добрите транспортни връзки, гарантиращи на отседналите в хотели Св. Св. Константин и Елена постоянен достъп до всички услуги, които са им нужни.
Хотели Св. Св. Константин и Елена 1
Хотели Св. Св. Константин и Елена - оферти
Хотели Св. Св. Константин и Елена 2
Хотели Св. Св. Константин и Елена - цени
Хотели Св. Св. Константин и Елена 3
Хотели Св. Св. Константин и Елена - предложения

Хотели Св. Св. Константин и Елена – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?

Удобство, елегантност и уют

Балнео & СПА Азалия е сред тези хотели Св. Св. Константин и Елена, разположени на самия морски бряг. Предлагаме ви уникално съчетание от нетрадиционна архитектура, прекрасна морска панорама и златист плаж. В уютните и елегантно обзаведени стаи са налице всички елементи, необходими за вашето спокойствие и комфорт – телевизор със сателитни програми и телефон, централна климатизация и електронно заключване на вратите, баня с вана, душ и сешоар, и т.н.

Отлични възможности за балнеолечение

Ако търсите хотели Св. Св. Константин и Елена, предоставящи отлични възможности за балнеолечение, определено Балнео & СПА Азалия е точният избор за вас. В нашия Медикъл СПА център имате възможност да избирате измежду широка гама от лечебни програми и процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло.

Допълнителни екстри

Балнео & СПА Азалия предоставя и допълнителни екстри, които го отличават от останалите хотели Св. Св. Константин и Елена. Разполагаме със зали и специални пространства, в които могат да се провеждат бизнес срещи и конференции, както и лични празници и тържества. При нас също така ще имате възможност да посетите ВИП Салон Синамон, предлагащ подбрани ястия от европейската кухня и отлична селекция от вина, Лоби Бар Азалия с прекрасен изглед към плажа и морето, и джакузи бар Verdi Beach, разположен на самия плаж и гарантиращ приятна музика и неповторима атмосфера под плисъка на морските вълни. 

 

Кои са предимствата на хотели Св. Св. Константин и Елена?
Хотели Св. Св. Константин и Елена – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?