Оферти

Допълнителна информация

Главен мениджър: Иван Иванов – тел: 052/358 999;

Фронт офис мениджър: Десислава Маврова – тел: 052/358 808;

reservations@azaliahotel.com

СПА оферти

Защо все повече хора залагат на СПА офертите?

По своята същност СПА офертите са свързани с резервирането на почивки в хотели, където могат да се провеждат балнеологично лечение и процедури. През последните години СПА офертите стават все по-предпочитани за потребители от всички възрасти. Причините за тази тенденция са комплексни – от възможността за комбиниране на ваканция и лечение до високото качество на услугите, предлагани от съответните хотели, и прекрасните локации, на които те са разположени. Ето няколко основни причини, поради които СПА офертите привличат толкова хора:
  1. Множество здравословни ползи – залагането на СПА оферти и преминаването през балнеологични процедури носи на човешкия организъм множество здравословни ползи. Въпросните здравословни ползи биха могли да са свързани със сърдечно – съдовата система, състоянието на костите и ставите, мозъчната дейност и т.н.
  2. Разтоварване от стреса – редица хора виждат в СПА офертите начин да се разтоварят от високите нива на стрес и напрежение, натрупвани през работното ежедневие. За тази цел обаче са нужни не само качествени балнеологични процедури, но и приятна и релаксираща обстановка в съответния хотел.
  3. Високо качество на услугите – откроява се положителната тенденция, свързана с постепенното повишаване на качеството на услугите в предлагащите СПА оферти хотели. Това качество се отнася не само до балнеологичните процедури, но и до всички аспекти от престоя на гостите – стаи, храна, развлечения и т.н.
  4. Прекрасни локации – някои от хотелите, предлагащи СПА оферти, са разположени на наистина прекрасни локации. Локации, които позволяват на гостите да комбинират лечението си с идеалната ваканция, за която са мечтали от дълго време.
СПА оферти 1
Изгодни СПА оферти
СПА оферти 2
СПА оферти - цени
СПА оферти 3
СПА оферти - предложения

СПА оферти на Балнео & СПА Азалия – преимущества за клиента

Хотел Балнео & СПА Азалия се намира на самия морски бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той ви предлага перфектната възможност да преминете през необходимите балнеологични процедури, като същевременно се насладите на една незабравима ваканция. Ето какви са преимуществата за клиента от залагането на СПА офертите на Балнео & СПА Азалия:

Благотворните свойства на минералната вода

Избирайки СПА офертите на Балнео & СПА Азалия, ще получите достъп до минерална вода с изключително качество, лечебни и профилактични свойства. Разполагаме с външен басейн с две атрактивни водни пързалки, както и с вътрешен такъв с топла минерална вода, към който е изградено джакузи за релакс преди или след извършване на съответните процедури.

Богата гама от процедури

Медикъл СПА центърът в хотел Балнео & СПА Азалия предлага богата гама от лечебни и релаксиращи процедури на гостите. Насладете се на масажи и релаксиращи терапии, които са истински балсам за тялото и душата, SPA & Beauty терапии за здраве и красота, както и термални СПА процедури с възстановяващо въздействие – парна баня, сауна и т.н.   

Разнообразни развлечения

Най-старият български морски курорт Св. Св. Константин и Елена предоставя разнообразни възможности за развлечения и хубаво прекарване. Започвайки от плажовете със златисти пясъци и кристално чисти води, и стигайки до редицата природни и архитектурни забележителности наблизо (Дворец Евксиноград, Екопарк Варна, Манастир „Св. Св. Константин и Елена“ и т.н.). 

 

Защо все повече хора залагат на СПА офертите?
СПА оферти на Балнео & СПА Азалия – преимущества за клиента