Почивка на море ол инклузив

Кои са предимствата от избирането на почивка на море ол инклузив?

Почивка на море ол инклузив става все по-популярна опция сред родните потребители. Казано с други думи, тя означава залагане на ол инклузив оферти, в които освен нощувките в съответните хотели, са включени и редица други елементи – храна и напитки, използване на различни съоръжения, както и развлекателни дейности. Вижте няколко важни предимства, които ще бъдат гарантирани за вас при избор на почивка на море ол инклузив: 

  1. Няма да мислите за храната –залагането на почивка на море ол инклузив ще ви спести всякакви въпросителни и притеснения по отношение на храната. В офертите за почивка на море ол инклузив са предвидени всички хранения по време на деня, като съответните ястия или продукти ще ви бъдат сервирани на място в хотела.
  2. По-интересна и забавна ваканция – в офертите за почивка на море ол инклузив обикновено са включени опции за използване на разнообразни съоръжения в хотела (басейн, джакузи, фитнес и т.н.), както и редица развлечения за клиента (музикални събития, забавни игри, анимации за най-малките).
  3. Спестяване на средства – въпреки по-високата първоначална цена, която ще платите, крайният резултат за вас от избирането на почивка на море ол инклузив е твърде вероятно да бъде свързан със спестяване на средства. Това се дължи на факта, че всичко по време на въпросната ваканция ще ви бъде осигурено (храна, развлечения и т.н.) и няма да имате почти никакви допълнителни разходи.
Почивка на море ол инклузив 1
Почивка на море ол инклузив - оферти
Почивка на море ол инклузив 2
Почивка на море ол инклузив - Заповядайте при нас!
Почивка на море ол инклузив 3
Почивка на море ол инклузив - Доверете се на хотел Азалия за незабравимо изживяване!

Почивка на море ол инклузив – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?

Хотел Балнео & СПА Азалия е разположен на самия морски бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена. Ние предлагаме изгодни оферти за почивка на море ол инклузив, които ще отговорят напълно на вашите изисквания и предпочитания. Вижте защо да заложите на Балнео & СПА Азалия:

Даденостите на Св. Св. Константин и Елена

Св. Св. Константин и Елена е най-старият български морски курорт с традиции в предоставянето на почивка на море ол инклузив. Той гарантира на своите посетители уникално съчетание от златисти плажове, кристално чисти морски води, прекрасна природа и естествени минерални извори. В допълнение, налице са редица забележителности в и около курорта, сред които манастирът „Св. Св. Константин и Елена“, Дворецът Евксиноград, Екопарк Варна и т.н.

Комфорт и елегантност

При залагане на оферти за почивка на море ол инклузив от Балнео & СПА Азалия, ще бъдете настанени в комфортни и елегантно обзаведени стаи с редица удобства. На ваше разположение са също ВИП Салон Синамон, предлагащ най-доброто от европейската кухня и подбрана селекция от вина, просторният Лоби Бар Азалия, както и изграденият на самия плаж джакузи бар Verdi Beach.

Собствен Медикъл СПА център

На територията на хотел Балнео & СПА Азалия се намира и Медикъл СПА център, който е истински храм на спокойствието и релакса. Благодарение на него в рамките на вашата почивка на море ол инклузив ще можете да се насладите на богата гама от релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло, специални лечебни програми и процедури.  

 

Кои са предимствата от избирането на почивка на море ол инклузив?
Почивка на море ол инклузив – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?