Ол инклузив

Кои са основните предимства от избирането на ол инклузив оферти?    

Ол инклузив офертите за почивки набират голяма популярност и в нашата страна през последните години. Вероятно непрекъснато ви се случва да се сблъскате с подобни оферти, разглеждайки брошури, сменяйки каналите на телевизора или сърфирайки из интернет пространството. Ето какви предимства би могло да ви гарантира залагането на ол инклузив: 

  • по-малко стрес – човек обикновено отива на ваканция, за да се отдалечи от интензивното ежедневие и да се освободи от натрупаните количества стрес и напрежение. Ол инклузив офертите ще ви помогнат значително за тази цел. Когато храната, напитките, съоръженията и развлеченията са ви предварително осигурени, няма да ви се налага да се занимавате с допълнително договаряне, плащане, търсене на изгодни цени и т.н. Ще можете просто да се отпуснете и да се концентрирате върху своята пълноценна почивка и релакс.
  • по-ниски разходи – въпреки широко разпространеното мнение за ол инклузив офертите като нещо прекалено скъпо и луксозно, всъщност в повечето случаи те дори спестяват разходи на клиентите. Причината за това се крие във факта, че всичко по време на ваканцията им е гарантирано и на практика нямат почти никакви допълнителни разходи.
  • възможност за социални контакти – по-голямата част от ол инклузив офертите са таргетирани към точно определен тип потребители – семейства с деца, младежки компании и т.н. Така че на място със сигурност ще срещнете хора с вашия лайфстайл, ценности и разбирания за живота, с които ще можете да изградите дълготрайни познанства и дори приятелства.
Ол инклузив 1
Ол инклузив - оферти
Ол инклузив 2
Ол инклузив - цени
Ол инклузив 3
Ол инклузив - Подарете си незабравимо изживяване!

Защо да заложите на ол инклузив оферти от Балнео & СПА Азалия?

Хотел Балнео & СПА Азалия е разположен на самия бряг на морето в най-стария български морски курорт Св. Св. Константин и Елена. Ол инклузив офертите, които предлагаме, са способни да задоволят всички ваши изисквания и желания. Вижте защо да заложите именно на Балнео & СПА Азалия:

Перфектните условия за морска ваканция

Ол инклузив офертите на Балнео & СПА Азалия ще ви гарантират перфектните условия за морска ваканция. Както вече отбелязахме, хотелът ни се намира в Св. Св. Константин и Елена, където се съчетават плажове със златист пясък, кристално чисти води и невероятна природа. Всичко това в комбинация с комфортните и елегантно обзаведени стаи, които ще ви бъдат предоставени в рамките на ол инклузив офертите ни, ще доведе до едно уникално и незабравимо преживяване за вас.

Редица възможности за развлечение

Наоколо са налице множество природни и архитектурни забележителности, които бихте могли да посетите – манастирът „Св. Св. Константин и Елена“, Екопарк Варна, Дворецът Евксиноград и т.н. В рамките на ол инклузив офертите на ваше разположение в самия хотел пък ще са ВИП Салон Синамон, предлагащ най-доброто от европейската кухня и подбрана селекция от вина, Лоби Бар Азалия с прекрасен изглед към морето, както и джакузи бар Verdi Beach, който е разположен на самия плаж.

Медикъл СПА център

На територията на хотел  Балнео & СПА Азалия има изграден и Медикъл СПА център, който представлява истински храм на спокойствието и релакса. Той ви дава възможност по време на вашата ол инклузив почивка да се възползвате от богата гама от релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло, лечебни програми и процедури.

 

Кои са основните предимства от избирането на ол инклузив оферти?
Защо да заложите на ол инклузив оферти от Балнео & СПА Азалия?