Почивка на море

Защо да изберете почивка на море? 

  1. По нещо за всеки – една почивка на море е способна да предложи по нещо за всеки. Дискотеки и плажни партита за любителите на купоните, перфектни условия за практикуващите водни спортове, уединени части от плажната ивица и вътрешни хотелски басейни за предпочитащите тишината и спокойствието, както и увеселителни паркове и други атракции за най-малките. Независимо дали отивате на почивка на море заедно със семейството или приятелите си, отличното прекарване на всички от компанията е гарантирано.
  2. Здравословни ползи – смяната на обстановка и свежестта на морския въздух действат успокояващо на съзнанието и спомагат за разтоварването от натрупаните нива на стрес и напрежение. Слънчевите бани пък доставят на организма необходимите му количества витамин D, имащи голямо значение за състоянието на костната система. По време на вашата почивка на море можете също така да бъдете физически активни (плуване, водни спортове и т.н.), както и да се подложите на балнеологични процедури при болки или дискомфорт в определени части на тялото.
  3. Услуги от най-високо качество – по време на вашата почивка на море ще имате достъп до услуги от най-високо качество. Почти всички морски курорти предлагат на своите посетители богата палитра от магазини, заведения и ресторанти, културни събития и атракции, медицински услуги и др.

Как Хотел Балнео & СПА Азалия ще гарантира вашата идеална почивка на море?

Хотел Балнео & СПА Азалия е разположен в курортa Св. Св. Константин и Елена, на 8 км северно от морската столица Варна. Той предоставя на гостите си редица преимущества, сред които удобство и хармонична обстановка, перфектна локация и множество допълнителни екстри. Вижте по какъв начин Хотел Балнео & СПА Азалия ще гарантира вашата идеална почивка на море:

Почивка на море 1
Почивка на море - оферти
Почивка на море 2
Почивка на море - цени
Почивка на море 3
Почивка на море - предложения

Удобство и хармония

Избирайки почивка на море в Хотел Балнео & СПА Азалия, ще имате възможност да се потопите в удобство и хармония. Разполагаме с просторни и елегантно обзаведени стаи, предоставящи на гостите всичко, от което имат нужда. Те са с панорамна гледка към морския бряг, която ще ви носи наслада и вдъхновение във всеки един ден от вашата почивка на море.

Възможности за разходка и забавление

Курортът Св. Св. Константин и Елена гарантира перфектните условия за пълноценна почивка на море. В него можете да се насладите на златисти плажове, естествени минерални извори, множество първокласни ресторанти, заведения и барове. В близост до курорта се намират редица природни и архитектурни забележителности - Резиденция Евксиноград, Конна база Виница, Екопарк Варна, Държавна опера Варна, Археологически музей Варна и много други.

Допълнителни екстри

Комплексът разполага със собствен ВИП салон, където в изискана обстановка ще можете да опитате подбрани ястия от италианската и като цяло европейската кухня, както и селекция от най-добрите сортове вина и други популярни напитки. На ваше разположение са и зали за бизнес срещи и конференции, пространства за тържества и лични празници, както и Медикъл СПА център Азалия, в който се извършват набор от специални процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло и лечебни програми.

 

Защо да изберете почивка на море?
Как Хотел Балнео & СПА Азалия ще гарантира вашата идеална почивка на море?