Spa-17_jpg_1.jpg

SPA & BEAUTY

ТЕРАПИИ С АНТИЦЕЛУЛИТЕН ЕФЕКТ

Антицелулитна терапия със зелен чай и кофеин - 70 мин. 79.00 лв.

Маска на цяло тяло със зелен чай и екстракт от кофеин. Перфектен начин за коригиране на Вашето тегло и елиминиране на целулитните образувания. Ароматът на зеления чай и цитрусови плодове е с приятно усещане за свежест. Терапията завършва с антицелулитен масаж.

Терапия за експресно отслабване със зелен чай и морски перли - 70 мин. 89.00 лв.

Маска за проблемните зони на тялото с богато съдържание на екстракти от зелен, бял и черен чай. Антитоксичен комплект, притежаващ свойството да стимулира детоксикацията. Диуретичен и разграждащ мазнините ефект. Тази терапия извайва и стяга силуета. Завършва с антицелулитен масаж с морски перли.

Крио Био Вулкан - Отслабваща, стягаща и дренираща процедура за тяло - 80 мин. 145 лв.

Терапия за тяло с двойно обвиване: загряване в областта на коремните мускули и ханша и охлаждане в областта на краката. Терапията подобрява текстурата на кожата и мускулатурата, подобрява циркулацията, премахва целулита и "задейства" ефекта на отслабване. Активните съставки в терапията са есенциални масла от мандарина, лимон, портокал, касис, мускус, кафяви морски водорасли и гуарана.

Таласотерапии с микронизирани водорасли - 70 мин. 79.00 лв.

С тази изящна комбинация от морски, органични и минерални вещества ще се освободите от натрупаните токсини в организма. Водораслите възстановяват липсващите минерали. Маската стяга тъканите, подобрява еластичността и стимулира производството на повече колаген и еластин в кожата. Терапията елиминира мазнините и целулитните образувания. Стимулира клетъчната регенерация и завършва с антицелулитен масаж.

Антицелулитен масаж - 20 мин. 35.00 лв.

Енергичната обработка на подкожните целулитни депа и мускулите ще осигури много добро кръвообръщение и дренаж, ще подобри храненето на кожата и абсорбацията на антицелулитните кремове и масла, производството на еластин и колаген. Ще се тонизират и стегнат тъканите. Препоръчваме да направите минимум 7 процедури през ден, комбинирайки ги с други антицелулитни терапии и ще се радвате на красиви и стройни бедра и стегната фигура.

Дермосоник в комбинация с ултразвук - 30 мин. 29.00 лв.

Най-съвременният и ефективен метод - алтернатива на липоскулптурата, липосукцията и задължително допълнение към тях. Контролираното отрицателно налягане (вакуум) масажира тъканите отвътре на вън, осигурявайки истински лимфен дренаж, чиято функция е да укрепи кръвоносните съдове, да разбие мастните натрупвания, да ремоделира тялото, да ексфолира и повиши еластичността на кожата. Ултразвукът подпомага разграждането на фиброзните отлагания и целулитни шлаки, засилва притока на кръв и затопля тъканите. Улеснява усвояването на антицелулитните гелове, приложени чрез т.нар. Ултрайонофореза.

Разработен за третиране на козметични проблеми, засягащи основно дермата и съединителната тъкан, този метод е единственият, базиран на комбинацията от две специфични терапии: ултразвук и неинвазивна субдермална терапия, чиито ефекти се допълват взаимно, за да предложат най-ефикасните резултати в терапията. Резултатите от процедурата се сравняват с тези от ултразвукова липосукция, но без инвазивна намеса върху тялото.

DERMOSONIC метод:

  • елиминира трайно всички видове и стадий на целулит;
  • отстранява периферни циркулаторни смущения;
  • моделира и оформя фигурата.

Пресор - пресотерапия - 20 мин. 25.00 лв.

Подходяща за жени с отточен и твърд целулит, циркулаторни проблеми, разширени вени. Основава се на дозиран натиск, който упражнява въздух под налягане върху тъканите. В зависимост от подбраната програма и дълбочината на въздействие се получва изключително ефективен лимфен дренаж на целулитните течности с премерено повърхностно въздействие или дълбок венозен отток и отбременяване на тъканите.

Програми за третиране на целулит

Дермосоник - 5 процедури - 135.00 лв.

Дермосоник - 10 процедури - 250.00 лв.

Пресор - 5 процедури - 99.00 лв.

Пресор - 10процедури - 179.00 лв.

Дермосоник + Пресор - 5 процедури - 229.00 лв.

Дермосоник + Пресор - 10 процедури - 399.00 лв.

*Ако не разполагате с време за всекидневни процедури, може да разсрочите процедурите си в рамките на един месец и да се въоръжите с повече търпение, за да получите желания ефект. Но при всички случаи вашето упорство и старание ще дадат резултат по-стегнато тяло, по-красив силует, по-добро самочувствие!

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

Почистване на лице - 60 мин. 55.00 лв.

Терапия околоочен контур - 40 мин. 49.00 лв.

Терапия витамини - 60 мин. 69.00лв.

Терапия еластин - 60 мин. 69.00лв.

Терапия колаген - 60 мин. 69.00лв.

Кислородна терапия - 60 мин. 125.00лв.

Терапия “Златно вълшебство” - 60 мин. 115.00 лв.

Терапии с козметика Decleor

Успокояваща терапия „Втора кожа“ - 60 мин. 99.00 лв.

Дълбоко почистваща двуфазна терапия - 60 мин. 120.00 лв.

Терапия „Проладжен лифтинг 40+“ - 60 мин. 135.00 лв.

Терапии с козметика Dr. Spiller

Луксозна подмладяваща терапия за лице Celltresor - 60 мин.130.00 лв.

Терапия за лице анти-стрес и подмладяване за мъже - 40 мин. 75.00 лв.

Копринена терапия зa лице - 60 мин. - 129.00лв.

Ексклузивна терапия за лице „Cellosophy Cellebration - 60 мин. - 149.00лв.

Био СПА терапия за лице с антиоксиданти, мащерка и витамин Е - 40 мин. - 55.00лв.

Терапии с козметика на Simone Mahler

Обновяваща терапия за лице "Черна перла" 100% Лифтинг - 65 мин. - 120.00 лв.

Гравити лифтинг терапия за лице с хайвер - 60 мин. - 129.00 лв.

Терапии с козметика Beauty Defect Repair/BDR/

Лифтинг терапия за лице с лед лампа /за суха и чувствителна кожа/ - 60 мин. 119.00лв.

*за шия и деколте /за суха и чувствителна кожа/ - 30 мин. 59.00лв.

Лифтинг терапия за лице с лед лампа/за мазна, комбинирана и акнеична кожа/ - 60 мин. - 120.00лв.

*за шия и деколте /за мазна, комбинирана и акнеична кожа/ 30 мин. 59.00лв.

Апаратни процедури с ОКСИКУЛ – КИСЛОРОД

Обогатяване с кислород - 10 мин. 29.00 лв.

Кислородна терапия за лице с ампула /колаген, еластин, морски водорасли/ 60 мин. - 79.00 лв.

Кислородна терапия за лице с хиалуронова киселина - 60 мин. 79.00 лв.

Масаж на лице 20 мин. 30.00 лв.

Маска на лице 25.00 лв.

Пилинг налице 15.00 лв.

Оформяне на вежди - 10.00 лв.

Боядисване на вежди - 10.00 лв.

Д'арсонвал - 5.00 лв.

КОЛА МАСКА

Кола маска ½ ръце жени - 10.00 лв.

Кола маска ½ ръце мъже - 15.00 лв.

Кола маска цели ръце жени - 15.00 лв.

Кола маска цели ръце мъже - 18.00 лв.

Кола маска ½ крака - 20.00 лв.

Кола маска цели крака - 30.00 лв.

Кола маска мустак - 5.00 лв.

Кола маска мишници - 10.00 лв.

Бразилска кола маска - 10.00 лв.

Френска кола маска - 15.00 лв.

СПА хотели с минерална вода

СПА хотели с минерална вода – какво трябва да знаете?

През последните години в нашата страна нараства популярността на т.нар. СПА хотели с минерална вода. Какво всъщност представляват въпросните хотели? В следващите редове ще ви представим няколко техни основни характеристики, които ще ви помогнат да прецените дали ваканцията в такъв тип почивни обекти е подходяща за вас:

  1. Те предлагат редица процедури за тялото – първата главна характеристика на съвременните СПА хотели с минерална вода е, че предлагат на своите гости редица благотворни процедури за тялото. Част от тези процедури са свързани с отпускането на тялото и освобождаването му от натрупаните нива на стрес и напрежение, докато други са си чисто лечебни такива и спомагат за контрол развитието на определени заболявания.
  2. Разположени са на локации с минерални извори – съвсем логично възникването на СПА хотели с минерална вода става на локации, на чиято територия се намират минерални извори. Около тези локации със СПА хотели с минерална вода постепенно се изгражда необходимата инфраструктура, както и магазини, ресторанти и останалите важни обекти, за да се превърнат те в центрове на балнеотуризма.
  3. Развиват се непрекъснато – трябва също да отбележим, че съвременните СПА хотели с минерална вода развиват услугите си непрекъснато с оглед привличането на максимално широк кръг от клиенти. Те вече предлагат на своите гости редица удобства в самите стаи, както и съоръжения и атракции на територията на сградата (басейн, фитнес, барове и т.н.).

СПА хотели с минерална вода – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?

Балнео & СПА Азалия е сред тези СПА хотели с минерална вода, които позволяват прекарване на идеалната почивка по Черноморието. Той е разположен в най-стария български морски курорт Свети Константин и Елена, притежаващ десетилетия традиции в сферата на туризма. Вижте няколко основателни причини да заложите на Балнео & СПА Азалия, когато става въпрос за СПА хотели с минерална вода:

СПА хотели с минерална вода 1
СПА хотели с минерална вода - оферти
СПА хотели с минерална вода 2
СПА хотели с минерална вода - цени
СПА хотели с минерална вода 3
СПА хотели с минерална вода - предложения

Богат избор от процедури

Балнео & СПА Азалия е сред реномираните СПА хотели с минерална вода, които разполагат със собствен Медикъл СПА център. Във въпросния център се извършват широка гама от СПА и лечебни процедури, в зависимост от нуждите и изискванията на клиента. Можете да избирате измежду масажи, които ще ви отпуснат и освободят от напрежението, терапии за лице и тяло, както и специални лечебни програми и процедури.

Елегантна обстановка

Избирайки Балнео & СПА Азалия пред останалите СПА хотели с минерална вода, ще бъдете настанени в просторни и елегантно обзаведени стаи, които разполагат с редица удобстви и екстри. На ваше разположение в Балнео & СПА Азалия са също така ВИП Салон Синамон, предлагащ най-доброто от европейската кухня и подбрана селекция от вина, Лоби Бар Азалия с панорамна тераса с изглед към морето и джакузи бар Verdi Beach, който е изграден на самия плаж.

Преимущества на курорта

В Свети Константин и Елена е налице невероятно съчетание от златисти плажове, кристално чисти води и красива природа. Наоколо има и природни и архитектурни забележителности, чието посещение определено си заслужава - манастирът „Св.Св. Константин и Елена“, Дворецът Евксиноград, Екопарк Варна и др. 

 

СПА хотели с минерална вода – какво трябва да знаете?
СПА хотели с минерална вода – защо да заложите на Балнео & СПА Азалия?
Богат избор от процедури
Елегантна обстановка
Преимущества на курорта