Спортен фестивал в Св. св. Константин и Елена

От 23 до 27 юни 2021 г. първият български морски курорт Св. св. Константин и Елена е домакин на 17-тото издание на Работнически спортен фестивал с международно участие.

Събитието се организира от Българска работническа федерация „Спорт и здраве” и подкрепата на Министерството на младежта и спорта. В него ще участват 800 състезатели от 7 държави (България, Израел, Македония, Мексико, Румъния, Сърбия и Украйна), които ще се състезават в 17 вида спорт: мини футбол, волейбол, маманет, боулинг, баскетбол (стрийтбол), плуване, тенис, тенис на маса, шахмат, бридж, дартс, петанк, спортна табла, вдигане на пудовка, плажен волейбол, теглене на въже и плажен тенис. По време на събитието българските и международните участници в турнирите ще имат възможност не само да премерят сили в различните дисциплини, но и ще могат да релаксират и възстановят силите си след оспорваните състезания с лечебната минерална вода на курорта.

Работническият спортен фестивал се провежда за 6-ти път в първия български морски курорт, който предлага на участниците отлични условия за спорт и уелнес.