Ергенско парти, сватба на плажа и меден месец: хотел Азалия ви очаква

В последните  няколко години двойките търсят различни нестандартни решения за своя сватбен ден и едно от тях е романтична сватба на плажа. Сватбите в крайбрежния хотел Азалия в курорта „Св. св. Константин и Елена“ са несравними! Но в същото време хотелът е чудесна опция за организиране на ергенско парти преди големия ден.

В хотел Азалия ще се погрижат за най-малките детайли преди самата сватба на плажа. С една дума, гарантирано е страхотно изживяване на представителите на мъжкия пол преди сватбата.

Ергенско парти край морето – задължителен ритуал преди сватба на плажа

И така…всичко е осигурено за вашата перфектна сватба на плажа: отлично местоположение и безупречно персонализирано обслужване. Но и трябва да се помисли за самото ергенско парти, което да се запази за дълги години в съзнанието на младоженеца и всички участващи в него.

Ето защо, планирайте го в хотел Азалия и няма да сгрешите.

Класика в жанра е ергенското партито в деня и нощта преди самата сватба на плажа, когато гостите са вече пристигнали. На него се канят всички добри приятели на младоженеца и роднини от мъжки пол, с които е близък.

Релакс и купонджийско настроение – ергенско парти в хотел Азалия

Първата стъпка в организирането на ергенското парти е избор на дейности за лудото събитие. Това е истинско приключение, което трябва да се планира перфектно, за да може на другия ден младоженецът, все пак, да присъства на своята сватба на плажа и да изглежда чудесно.

Ето само няколко идеи.

Ергенско парти – пъстър калейдоскоп от емоции

Хотел Азалия предлага чудесни балнео процедури за релакс на цялото тяло. Минералната вода тонизира и дава бодрост. Нека ергенското парти стартира там. А след това…затаете дъх!

Освежени и отпочинали участниците в ергенското парти могат да се поглезят в просторния лоби-бар във фоайето на хотела. Специални коктейли, фрешове и вкусни хапки очакват участниците. Панорамната тераса е с невероятна гледка към плажа и морето.

Опитайте се да направите възможно най-забавно своето ергенско парти със следващото планирано изкушение в хотел Азалия: Jacuzzi Bar Verdi Beach. Мъжете ще се почувстват като истински римски патриции: плисък на морски вълни, любима музика и още по-любими напитки.  Време е да се спретне и някой игрив „номер“ на младоженеца преди да бъде впрегнат в брачния хомот.

Ергенско парти, сватба на плажа и меден месец 1
Сватба на плажа и меден месец - оферти
Ергенско парти, сватба на плажа и меден месец 2
Сватба на плажа и меден месец - цени
Ергенско парти, сватба на плажа и меден месец 3
Сватба на плажа и меден месец - Подарете си незабравимо изживяване!

Слънцето залязва и наближава времето за сватба на плажа, но…изненадите предстоят

С настъпването на вечерта, настава време за ВИП салон Синамон, който служителите на хотел Азалия специално са подготвили. Спазва се задължителен дрескод за вечерното ергенско парти, градусът на настроението е висок… И идват не само подбрани ястия от европейската и италианската кухня, но и специалната за ергенското парти селекция от вина и напитки.

Наострете уши – следват запомнящите се тостове.  И лудите изпълнения. Тук ще замълчим…защото всяко ергенско парти е обвито и с доза мистика - никой не казва какво точно се случва в последните свободни часове на младоженеца.

Сватба на плажа – булката не бива да чака

Ако купонът е протекъл добре, то бъдещият младоженец ще пристигне свеж, красив и усмихнат за своята сватба. Следващата стъпка е меденият месец. За щастие, може да не се търси специално място за него, защото хотел Азалия предлага невероятна почивка и изживявания.

Свържете се с нас сега, за да получите повече информация как да организирате не само мечтаната сватба на плажа, но и незабравимото си ергенско парти, а защо не и меден месец.

 

Ергенско прати край морето – задължителен ритуал преди сватба на плажа
Релакс и купонджийско настроение – ергенско парти в хотел Азалия
Ергенско парти – пъстър калейдоскоп от емоции
Слънцето залязва и наближава времето за сватба на плажа, но…изненадите предстоят
Сватба на плажа – булката не бива да чака